Storhandling!

Så i dag har vi vart i Ludvika o storhandlat. Det är så jävla skönt när man har allt hemma, men det är inget roligt o handla. :(

Nu har jag verkligen fått bekräftat att jag inte får jobb på tvätten... Det är en del som redan har fått svar o fått jobb, men jag har ej fått nånting.. Fan fan fan fan!! Jag har nog aldrig hoppats så här mycke på ett jobb förut. Men det beror nog på att vi bor som vi gör. Kan ju inte ta oss nånstans o här kryllar det ju inte direkt med jobb. Jag hade funderingar idag på o flytta tillbax till Norrk igen. Danne får i så fall veckopendla. Bo hos mamma o dem i veckorna o åka hem till helgerna. Men det vill han nog inte. O jag vill inte flytta. Som jag sagt förut, är ju detta en idylisk plats o låta Theodor växa upp i. Vill inte att han ska växa upp i en skitig stad som norrk... nä blä... Men man funderar ju på hur i h**vete jag ska få jobb här. Jag ska i alla fall ta tag i körkortet nu.. hoppas jag inte tappar motivation bara. Då kanske allt ordnar sig.

Jag saknar min syster!! Kom hit snart Emma!! Theo saknar moster! :)

Kan någon skänka mig några miljoner, så jag slipper detta bekymmer med arbete ett tag!! *ler*

en underbar blogg!!

Jag ville bara tipsa er att läsa Jonnas blogg. Hon skriver så intressant. Hon är nu gravid igen efter två förlorade barn, tyvärr. Men hennes graviditet är inte enkel. Denna blogg handlar om Jonna o Marcus Birros väg till att få en liten att snuffa på. Jätte bra blogg! http://www.finnjonna.blogspot.com/

Våran lya!

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät o en brasa tänd i öppna spisen. Så underbart mysigt.. o det blir så mysig värme från elden.  


Här kommer lite fler kort på hemmet...

 

Detta är den tapet vi har
på fondväggen i sovrummet
som ni ser på det andra
kortet.


Generation fett.

Jag kollar på Generation Fett på Tv 3. Jag blir livrädd.... tänk om jag kommer o bli så stor som de är... Jag känner mig som en strandad val!!

Jag får sån jävla ångest över vikten när jag ser sånt här... men jag tror det är bra för mig o se på det med. Jag får en tankeställare varje gång jag ser på det. Jag tror jag får lite motivation till att gå ner i vikt när jag ser de extremt feta människorna. JAG VILL VERKLIGEN INTE BLI SÅ STOR!!

Nu hoppas jag snart att jag får operationen för magsäcken som jag står i kö för just nu. Jag är beredd o lägga om hela min livsstil o mina matvanor! Nu får det va nog med detta dallrande fett överallt.

Är det nån som vet vad det kostar o operera magssäcken?? Om man själv ska bekosta det alltså?? Jag gör nog det snart... orkar inte vänta mer...

Flott o Daller på er... *snyft*

Förlossningen!

 

 


Tänker tillbax på förlossningen... Det är det mest fantastiska som hänt mig!! Älskar dig min prins!
Mitt mirakel!

Vänner??

Nu känns det som om mitt hjärta har slitits i bitar!!

Väldigt länge sen jag har blivit så här ledsen över en vän!! Men hon är ju min absolut bästa vän nånsin!!

Hoppas verkligen vi fortfarande är det, för jag behöver verkligen dig i mitt liv!!

Lite om allt!

Nu va det ett tag sen jag skrev nå. Haft lite torka o inte orkat sitta vid datorn...

Vi har varit nere i östergötland, Theo o jag. Vi åkte förra fredagen o kom hem i fredags. Väldigt skönt o komma hem, men det va kul o träffa mormor o dem. Jag blev bara besviken på mina vänner.. de verkade inte ta sig tid eller ork att träffa mig, o då har jag åkt trettio mil dit för o träffa dem o trettio mil för o komma hem. Nu har jag gett upp detta med att åka ner o hälsa på alla. Jag tycker att jag kan få lite tillbax genom att nån kommer upp o hälsar på mig med. Det är lika långt för dem att åka upp som det är för mig att åka ner. Om jag åker ner nu är det först o främst för att träffa min far o mormor o självklart min älskade syster!!

Min lilla plutt har blivit jätte förkyld.. hostar o snorar som bara den. Han tål verkligen inte Östergötland. Fast det kan man ju förstå med den skitiga luften... Skillnad här uppe.. så ren o härlig luft! Jag tror vi har valt rätt ställe o bo på. :)

Jag är så nervös för jobbet... undrar om jag får det??!! Hoppas verkligen... Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till annars.. funkar ju verkligen inte o leva på tim jobb bara. Körkort är det första som gäller om jag inte får jobbet. Då har jag lite större chanser o få jobb.

o nå annat då.... Jag känner mig så jävla ensam!! Det känns som om jag o Theo lever i en egen liten värld... en liten bubbla.... O jag vill ha en liten till snart känns det som, men ändå vill jag vänta till Theo är lite större o blöjfri. Jag vet nog inte riktigt vad jag vill. Men minst en bebis till ska jag ha i alla fall!!

Nä... nu ska jag kolla efter lite vinterkläder på nätet åt Theodor. Här uppe blir det kallt så ull kläder är ett måste!

Skriver säkert senare igen! Kram på er alla glada!

Trött!

Jag har varit dålig på o skriva nu.... Dålig på att ta bilder med för den delen.. ska komma ihåg o ta lite bilder i morron.

Helgen har varit lugn. Lördagen va vi uppe hos mamma o dem. Bara Theo o jag, för Danne va iväg o röjde skoterleden i ösregnet.. haha... sen va de o åt pizza. Vi kolla på film o hade de mysigt hela familjen. O idag har vi inte gjort så mycke. Gått en promenad, haft mamma o dem på fika o sen kom Choffe o Jessi o fika. Sen har det bara varit städning för hela slanten.

Nu har vi två till som är intersserade av Diza, eller fler egentligen, men det är bara två som jag tycker verkar bra. En bor här i Fredriksberg ute i skogen med hundgård o allt o de andra bor utanför Borlänge på en liten hästgård. De har hästar o en liten jack russel valp hane. De tyckte jag lät väldigt bra för Diza. Vi ska i alla fall hälsa på båda den 18 okt o se om Diza verkar trivas. O så får vi bestämma oss efter det.

Jag ska försöka lägga in lite film på Theo när han springer omkring i morron.

Puss o kram på er!! :)

Händelselöst!!

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar... Men det har väl inte hänt så mycke, förutom att Christa har fått en liten flicka. I går hon ut.. Grattis så jätte mycke!! Längtar till man får se henne. :)

Idag har vi varit i Ludvika jag, choffe o Theo. Choffe skrev för en gångs skull in sig på ams. Duktig pojke!!

Vad fan ska man göra i helgen?? Jag vill hitta på nå kul!! Nån som har nå förslag??

Kram på er!!

40-års festen!

  

 

 

 

RSS 2.0