Hemma!!

Nu är vi äntligen hemma igen! Vi har ju iofs varit hemma sen i tisdags...  :)
Det är så underbart skönt o va hemma igen. Det va visserligen kul o träffa min älskade vänner igen i östergötland, men det blev lite för länge där nere.

Theo va ju sjuk större delen va tiden vi va nere. Först åkte han på maginfluensa ( och tänder på g ), sen när de va över kom snoret o hosta o feber. Det är så jävla typiskt att ALLTID när vi åker ner dit så blir han sjuk. Han tål verkligen inte luften där nere... :)

Idag har jag satt upp lite julbelysning o gardiner i köket. Jag ska ju jobba på lördag så jag hinner inte göra nå då innan 1 advent. Det är så himla mysigt när belysning o gardiner o allt annat som hör julen till kommer på plats. Det känns så hem mysigt. Man vill bara sitta o njuta med en brasa tänd i öppna spisen. Ska ta o göra en i morron o mysa med Danne framför tvn.

Nu ska jag gå o sova. Tidiga mornar blir det med en liten plutt! :)

Go natt!

Östergötland!

Nu har vi varit i östergötland i en hel vecka. Blir nog en till... Hoppas på o få åka hem med Choffe. Han har ju fått jobb i Sälen nu o ska ju hem o packa o greja... Skönt o slippa tåg hem.

Första dagarna bode vi hos Madde o Freja. Det va väldigt trevligt o skönt. Madde o jag hade myskvällar framför varsin laptop eller framför tvn med en bra film på när barnen lagt sig. Det va kul o se barnen leka så fruktansvärt bra som de gjorde. De va så söta ihop!!

Nu bor vi hos min mormor. I helgen ska vi nog sova hos min far. Vi ska oxå åka in till min syster i helgen o hälsa på. Det ska bli skoj.

Jag vill hem till Danne känner jag. Jag saknar honom jätte mycke! Men ändå så känns det som om jag inte vill hem o möta verkligheten. Danne har ju inget jobb kvar. O det känns som om det är kaos i huvet just nu. Jag vill ABSOLUT INTE flytta igen. Men tanken kommer ju upp när vi måste hitta jobb. Fy fan för det här!! Kan inte livet vara lätt ibland!!

Men flytt är den absolut sista utvägen! Ni blir inte av med oss i sista taget FREDRIKSBERG!! moohahaha

pappas dag!

Även om det är fars dag, så är det en väldigt tråkig o dyster dag. Har inga pengar att kunna göra nå för Danne eller köpa någe. Inget inget inget.....

Jag känner bara för o ha en vän i närheten nu som man skulle kunna gå o fika hos o låta Theo leka med en jämngammal. Han måste få leka lite mer med andra barn. Det finns rätt många här uppe med jämngamla barn, men jag känner inte dem så väl, så det känns bara pinsamt o fråga om de vill fika o låta barnen leka. Kanske skulle ta mig ork o så till o ringa Linda o Emil o se om de vill fika o barnen leka imorron.

Finns det nån som har nå erfarenhet av körskolan i Vansbro? Jag funderar på o gå på den istället för i Ludvika. Nu ska jag bara ha mitt kökort. Ska kunna ta bilen o åka iväg, bara familjen. Så jävla skönt!!

Nu skulle jag vilja ha en riktigt stor kopp Latte o en stor go kanelbulle till. Se barnen leka o bara njuta. Nu vill jag faktiskt sitta en stund hos Madde o Freja. Bara slappa....

Min underbara son! Mitt allt!!

Är bara tvungen o lägga ut några bilder på Theo när han äter kaka. mmmmm... tyckte han.. :) Mamma älskar dig!
Snö snö o snö...

Nu har vi fått snö! Så jäkla skönt när det är kallt o snö.. snön glittrar så fint när det är minus grader. Danne va o hämta sin skoter i går kväll hos Robban. Han va som ett barn på julafton. Han lös upp hela han! :) Min lilla älskling. Kommer kort på den sen. Men nu kommer det bilder på den fina snön här utanför.O här kommer en bild på min Prins Theodor! Mamma älskar dig!


Visst är han fin boober?

Det är så himla fint väder i dag, jag måste bara komma ut på en promenad. Jag försöker få med mig min slöa man oxå, men det är ett väldigt svårt jobb. Han är så jävla lat!! :(

Choffe kommer hem på söndag eller måndag. Det ska bli skoj o träffa honom igen. Nej nu ska jag tjata lite till på Danne om promenaden.

Kram på er allihopa!

RSS 2.0